IDEAL PËR KUZHINËN
TUAJ

Që nga 1992 me prodhim të suxhukut, më vonë të sallamit, proshutës, salsiçeve, pashtetës, rriskut të gjedhit,
e së fundmi edhe gjellave të gatshme të konservuara.

Kompania më e mirë e vitit 2016 në regjionin e Prizrenit nga KIESA.

Të gjithë këto mirënjohje në prapavijë e kanë një punë të pa lodhshme dhe shumë të kujdesshme të bëhet në firmën MEKA e të gjithë të punësuarve e që kjo mirënjohje ju takon atyre dhe të gjithë konsumatorëve të kompanisë MEKA.

E çertifikuar nga instituti HACCP - MEKA Food

Sot pritëm në vizitë auditorët e standardit HACCP të cilët, u habiten dhe u ndanë shumë të kënaqur me të arriturat që ka bërë kompania MEKA për 3 vite me radhë nga çertifikimi.

E çertifikuar MEKA hallal food - 100% HALLALL

Të gjithë këto mirënjohje në prapavijë e kanë një punë të pa lodhshme dhe shumë të kujdesshme të bëhet në firmën MEKA e të gjithë të punësuarve e që kjo mirënjohje ju takon atyre dhe të gjithë konsumatorëve të kompanisë MEKA.

FILLO DITËN ME PRODUKTET MEKA

 

Të gjithë këto mirënjohje në prapavijë e kanë një punë të pa lodhshme dhe shumë të kujdesshme të bëhet që firmën MEKA e të gjithë të punësuarve e që kjo mirënjohje ju takon atyre dhe të gjithë konsumatorëve të kompanisë MEKA.

image
http://meka-mish.com/wp-content/themes/maple/
http://meka-mish.com/
#d8d8d8
style1
paged
Loading posts...
/home1/mekamish/public_html/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
on
yes
yes
off
on
off